Jänuse neliku Tartumaa trip 28.-30.08.2020(Osa:6 Peninukis)

 

Is your battery low? | Pearls For PigsAparaaditehas | Trans Europe Halles

Kuna kõhus oli ainult hommikusöögi, juustu ja õlle energia kübemed suundusime kohe Aparaadi tehasesse tühja kõhtu täitma. Koht leitud oli algul idee ka anda elektriratastoolile lisa energiat aga kahjuks oli laadija siiski tuppa jäänud. Kui kõhud täis suundusime läbi häda hosteli tuppa akusid laadima ja mõnusaid vestlusi maha pidama. 
Tarkus ja vihm - Manaratas

Õues jätkuvalt vihma ladises aga otsustasime õhtut mitte raisku lasta ja siiski läbi vihma Aparaadi tehast uudistama minna. Eest leidsime üsna inimtühja platsi aga peale mõningasi otsinguid avastasime Peninuki keldrist väikse peo.

The Platform | Netflix Official Site


Kuhu sai ligi ainult ilma ääristeta platform tõstukiga keldrisse laskudes. Ka Dj-d kuulama saamine nõudis parajat jukerdamist, sest ei mahtunud, kuidagi seina ja baari leti vahelt mööda aga külastajate abiga see läbi ime siiski õnnestus ja pääsesingi peos osa saama. 


 Peagi saime ettepaneku teha Peninuki tehase (https://peninuki.ee/ ) tuur hommiku asemel hoopis 2:00 algava öötuurina. Selgus, et Peninuki töötab ka minu venna klassi venna vend, kes kinkis meile šampanja meetodil siidri. Kogunesime töötajatega vestlema diivanitele ümber laua. Selgus, et peagi on Peninukis oodata ka ümberehitus töid, mille käigus tekib ehk Aparaaditehasesse üks mõnus koht kuhu õhtut veetma tulla, sest Tartus just neid kohti väga pole. Kell oli juba palju seega oli aeg keldrist maa peale tõusta ja läbi öise Tartu magama minna.

Kommentaarid