Jänuse neliku Tartumaa trip 28.-30.08.2020 (Osa 8: Nagelitel külas)

Peale Murimäe veinikoolitust võtsime suuna Põlvamaale perekond Nagelite tallu, kus elab Duchenniga Maru koos vanema õe Mari, ema ja isaga, et jagada veidi enda poolseid kogemusi. Nagelite talu Põlvamaa küngaste vahel oli seekord märksa lihtsam üles leida ,sest nende hoovis olime bussiga ka eelmine aasta umbes samal ajal. Välja saamiseks tuli lingtõstuk eest ära võtta. Õnneks oli õues igati mõnus ilm ja seadsime end sisse aias katuse all oleva laua taha, et peale pikka sõita lõunatada, rääkida juttu.

Kasutaja Käbliku Pruulikoda foto.

Tutvusime ka alles valminud Maru vannitoa ja veel ehitusjärgus uue toaga. Maru on igati aktiivne. Tegeleb robootikaga. Maru poolt  pildistatud linnud ja loomad on jõudnud ka Els-i infolehe esikaanele. Pereisa tegeleb videode kokku panekuga aga ka Maru näitas alles Youtube üles laetud Lego animatsiooni videot. Maru isa oli alles hiljuti pannud rollerile kokku ise akuelementidest aku, kuid muret valmistab, et iste ei paku sõites Marule piisavalt tuge. Välja veeti ka puldiga auto millega siis Maru mööda hoovi tiirutama hakkas.  Enne lahkumist tegime juurde ehituse ees traditsioonilise grupi pildi. 

Kuna Valev on asunud tööle tegevusjuhendajana Maarja külas ja asus järgmisel päeval õppima seda sama ametit ka Tartu Tervishoiu Kõrkkoolis. Kuna Valev saab õpingute ajal ööbida Maarjaküla Tartu külaliskorteris siis panime ta Tartus maha. Õhtu pimeduses peale ligi 3h sõitu jõudsime bussiga Lelle ja sealt jätkasid Herkki ja Tom  teed koju. Olid igati toredad kolm päeva, mille sarnast sooviks järgmine suvi korrata näiteks teisel pool Võrtsjärve Pärnu- ja Viljandimaal. Julgustan teidki planeerima ringsõitu kaunis Eestis, sest siin on nii mõndagi toredat avastada.

Kommentaarid